Σπανουλησ Τριποντο - Σπανουλησ Τριποντο Οακα : Epiko Buzzer Beater Nikhthrio / 7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο).

Με την κόρη της αγκαλιά, ενώ στο τρίτο βάζει τρίποντο, προκαλώντας τον βασίλη σπανούλη με την ατάκα: Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και . Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές), . 7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο).

Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . Ολυμπιακός - Εφές: Η τριποντάρα του Σπανούλη πίσω από το
Ολυμπιακός - Εφές: Η τριποντάρα του Σπανούλη πίσω από το from www.gazzetta.gr
Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. Με την κόρη της αγκαλιά, ενώ στο τρίτο βάζει τρίποντο, προκαλώντας τον βασίλη σπανούλη με την ατάκα: Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . «θα ξεκινήσω εγώ το μπάσκετ τώρα». Με την ίδια να βάζει τρίποντο και να τρολάρει τον βασίλη σπανούλη. Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά! 7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο). Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και .

Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και .

7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο). Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά! Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και . Σε ένα από τα επικότερα φινάλε ντέρμπι "αιωνίων", ο σπανούλης έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με buzzer beater νικητήριο τρίποντο, . Με την ίδια να βάζει τρίποντο και να τρολάρει τον βασίλη σπανούλη. «θα ξεκινήσω εγώ το μπάσκετ τώρα». Με την κόρη της αγκαλιά, ενώ στο τρίτο βάζει τρίποντο, προκαλώντας τον βασίλη σπανούλη με την ατάκα: Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές), . Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά .

7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο). Με την ίδια να βάζει τρίποντο και να τρολάρει τον βασίλη σπανούλη. «θα ξεκινήσω εγώ το μπάσκετ τώρα». Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές), . Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο.

Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές), . Σπανουλησ Τριποντο Οακα / To Nikhthrio Triponto Toy
Σπανουλησ Τριποντο Οακα / To Nikhthrio Triponto Toy from koinoniki.gr
«θα ξεκινήσω εγώ το μπάσκετ τώρα». Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. 7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο). Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές), . Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και . Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά! Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . Με την κόρη της αγκαλιά, ενώ στο τρίτο βάζει τρίποντο, προκαλώντας τον βασίλη σπανούλη με την ατάκα:

Με την κόρη της αγκαλιά, ενώ στο τρίτο βάζει τρίποντο, προκαλώντας τον βασίλη σπανούλη με την ατάκα:

Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές), . Σε ένα από τα επικότερα φινάλε ντέρμπι "αιωνίων", ο σπανούλης έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με buzzer beater νικητήριο τρίποντο, . Με την ίδια να βάζει τρίποντο και να τρολάρει τον βασίλη σπανούλη. «θα ξεκινήσω εγώ το μπάσκετ τώρα». 7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο). Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και . Με την κόρη της αγκαλιά, ενώ στο τρίτο βάζει τρίποντο, προκαλώντας τον βασίλη σπανούλη με την ατάκα: Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά!

Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. 7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο). «θα ξεκινήσω εγώ το μπάσκετ τώρα». Με την ίδια να βάζει τρίποντο και να τρολάρει τον βασίλη σπανούλη. Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά!

Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. Σπανουλησ Τριποντο Οακα : Epiko Buzzer Beater Nikhthrio
Σπανουλησ Τριποντο Οακα : Epiko Buzzer Beater Nikhthrio from www.to10.gr
Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές), . Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά! Με την ίδια να βάζει τρίποντο και να τρολάρει τον βασίλη σπανούλη. «θα ξεκινήσω εγώ το μπάσκετ τώρα». Σε ένα από τα επικότερα φινάλε ντέρμπι "αιωνίων", ο σπανούλης έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με buzzer beater νικητήριο τρίποντο, . Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και . Με την κόρη της αγκαλιά, ενώ στο τρίτο βάζει τρίποντο, προκαλώντας τον βασίλη σπανούλη με την ατάκα:

Σε ένα από τα επικότερα φινάλε ντέρμπι "αιωνίων", ο σπανούλης έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με buzzer beater νικητήριο τρίποντο, .

Με την ίδια να βάζει τρίποντο και να τρολάρει τον βασίλη σπανούλη. Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά! Σε ένα από τα επικότερα φινάλε ντέρμπι "αιωνίων", ο σπανούλης έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με buzzer beater νικητήριο τρίποντο, . Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. «θα ξεκινήσω εγώ το μπάσκετ τώρα». Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές), . Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και . Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . 7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο). Με την κόρη της αγκαλιά, ενώ στο τρίτο βάζει τρίποντο, προκαλώντας τον βασίλη σπανούλη με την ατάκα:

Σπανουλησ Τριποντο - Σπανουλησ Τριποντο Οακα : Epiko Buzzer Beater Nikhthrio / 7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο).. Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές), . Σε ένα από τα επικότερα φινάλε ντέρμπι "αιωνίων", ο σπανούλης έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με buzzer beater νικητήριο τρίποντο, . Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και . Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά!

Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές),  σπανουλησ. Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο.